Λογισμικό ασφαλείας για τα windows 10

Το προεπιλεγμένο πρόγραμμα προστασίας από ιούς των Windows 12 διαθέτει μια δυνατότητα που ονομάζεται Windows Defensive player. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν εάν θα το επιτρέψουν ή ίσως να το απενεργοποιήσουν σε βάση ανά αρχείο. Η εφαρμογή Windows Opponent εμφανίζει ένα ιστορικό όλων των ύποπτων εγγράφων και καταλόγων. Στη συνέχεια, αυτά τα στοιχεία μπαίνουν στη μαύρη λίστα από την εκτέλεση. Εάν αφορά μια συγκεκριμένη εγγραφή ή φάκελο, μπορείτε να τη σαρώσετε μόνοι σας με το πρόγραμμα. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την επιλογή παρεμπόδισης της λειτουργίας ενός συγκεκριμένου αρχείου δεδομένων ή αρχείου.

Το ενσωματωμένο πρόγραμμα προστασίας από ιούς στα Windows 12 ονομάζεται Glass Windows Security. Αυτή η μέθοδος στέλνει σκιερές πληροφορίες στη Microsoft, τις οποίες με τη σειρά της χρησιμοποιεί για να βελτιώσει περαιτέρω τις εξηγήσεις για ιούς και να μάθει ακόμη περισσότερα για νέες απειλές. Η επιλογή Αξιοπιστία των Windows σάς δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε το μάθημα προστασίας από ιούς χωρίς να χάσετε, αλλά θα πρέπει πραγματικά να είστε προσεκτικοί. Ενώ η δωρεάν έκδοση παρέχει ορισμένα πράγματα σχετικά με ένα εμπορικό εμπόρευμα, συχνά σίγουρα δεν ενημερώνεται αρκετά συχνά ώστε να συμβαδίζει με τις πιο πρόσφατες απειλές. Θα πρέπει επίσης να προσέχετε τη λήψη προγράμματος που ζητά προσωπικά στοιχεία.

Όταν κατεβάζετε ένα λογισμικό ασφαλείας προστασίας από ιούς για τα Windows Home, η εντελώς δωρεάν έκδοση δεν είναι το καλύτερο vpn για τηλέφωνα Android πάντα η καλύτερη. Το κύριο πρόβλημα με το δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς House Windows 10 είναι ότι δεν πρέπει να ενημερώνεται συχνά. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στον προσωπικό σας υπολογιστή να προσβληθεί από trojans και επίσης άλλες μολύνσεις. Ευτυχώς, τα περισσότερα προγράμματα προστασίας από ιούς δεν προκαλούν δυσκολίες με τον υπολογιστή σας και ενδέχεται να τον προστατεύουν από κακόβουλο λογισμικό. Το μόνο μειονέκτημα στη δωρεάν εφαρμογή είναι ότι έχει τα δικά της μειονεκτήματα. Το καλύτερο πρόγραμμα προστασίας από ιούς των Windows 12 συμβάλλει στη διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων και των προσωπικών σας πληροφοριών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *