Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το smartphone επισκευής.!

Γενικές ερωτήσεις

Τι είδους Smartphones επισκευάζετε?

Επισκευάζουμε όλα τα smartphones που διατίθενται στην αγορά, όπως τα smartphones της Apple, HTC, Samsung, Motorola, Blackberry, Nokia και Huawei.

Προσπάθησα να επιδιορθώσω το smartphone μου, μπορώ ακόμα να το φέρω για επισκευή ή διάγνωση?

Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα, παρακαλώ μπείτε στο κατάστημα και φέρετε τη συσκευή σας ή στείλτε μας μήνυμα.

Έχω πολλά προβλήματα με το smartphone μου, μπορώ να πάρω μια καλύτερη τιμή για πολλαπλές επισκευές?

Ναι, μπορείτε να μας καλέσετε και να περιγράψετε το πρόβλημά σας και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.

Tι ποιότητα ανταλλακτικά χρησιμοποιείται ?

Χρησιμοποιούμαι συνήθως original ανταλλακτικά αλλά αν δεν βρίσκουμε τότε τοποθετούμε O.E.M

Αποστολή μηνυμάτων σε ερωτήσεις επισκευής

Μπορώ να στείλω μηνύματα σε οποιαδήποτε συσκευή για επισκευή?

Μπορείτε να στείλετε e-mail σε οτιδήποτε περιλαμβάνεται στον ιστότοπό μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή η συσκευή σας δεν είναι καταχωρημένη, καλέστε και οι τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν.

Τι πρέπει να συμπεριλάβω όταν στέλνω τη συσκευή μου σε εσάς?

Χρειαζόμαστε μόνο τη συσκευή σας, δεν περιλαμβάνει εξαρτήματα, την αρχική συσκευασία, καθώς αυτό θα αυξήσει μόνο το κόστος αποστολής. Οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες χρειαζόμαστε θα παρέχονται από τη φόρμα αλληλογραφίας.

Πρέπει να συμπεριλάβω τον κωδικό μου με το τηλέφωνό μου?

Προτείνεται. Χρειαζόμαστε τον κωδικό πρόσβασης για να ελέγξουμε το τηλέφωνό σας μετά την επισκευή. Εάν δεν επιθυμείτε να δώσετε τον κωδικό πρόσβασης, ορισμένες λειτουργίες του τηλεφώνου δεν θα δοκιμαστούν όπως η φωτογραφική μας μηχανή, το Wi-Fi και το Bluetooth και συνεπώς δεν μπορούν να επαληθευτεί από εμάς ότι δουλεύει σωστά.

Χρειάζεστε την κάρτα SIM μου?

Όχι, δεν χρειαζόμαστε την κάρτα SIM, αλλά χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε πλήρως τη συσκευή σας.

Ζημιές από υγρά

Τι πρέπει να κάνω εάν η συσκευή μου πέφτει σε νερό ή άλλο υγρό?

Μην ενεργοποιείτε τη συσκευή σας. Είναι καλύτερο να το φέρετε την επόμενη μέρα ή ακόμα και την ίδια μέρα, καθώς θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να το επισκευάσουμε. Φυσικά αν δεν μπορείτε να φτάσετε σε μία από τις τοποθεσίες μας, προσπαθήστε να το στεγνώσετε, στη συνέχεια να φέρετε ή να στείλετε τη συσκευή σας σε μία από τις τοποθεσίες μας.

Η συσκευή μου υπέστη βλάβη στο νερό και τώρα όλα φαίνεται να λειτουργούν καλά εκτός από μία λειτουργία, χρειάζομαι ακόμα την πλήρη υπηρεσία ζημιών στο νερό?

Η πιο εύκολη απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι απλά να μας καλέσετε σε μία από τις τοποθεσίες μας, ώστε οι τεχνικοί μας να διαγνώσουν το πρόβλημα.

Πόσο καιρό χρειάζονται οι επισκευές ζημιώνω από νερό για να ολοκληρωθούν?

Οι επισκευές ζημιών στο νερό χρειάζονται συνήθως μεταξύ 24 και 72 ωρών για να ολοκληρωθούν ανάλογα με το επίπεδο ζημιάς. Ωστόσο, αυτή η εκτίμηση μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την έκταση της βλάβης στη πλακέτα και σε άλλα εξαρτήματα.

Υπηρεσία αντικατάστασης γυαλιού και LCD

Μετά την πτώση του τηλεφώνου μου έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται στην αφή, διορθώνετε αυτό το ζήτημα?

Ναι, κάθε μη ανταπόκριση που υποφέρει το τηλέφωνό σας λόγω πτώσης θα διορθωθεί με την επισκευή του Glass & Digitizer, καθώς ο ψηφιοποιητής που αντικαθίσταται είναι ο υπεύθυνος για όλες τις λειτουργίες αφής. Ελέγξτε το άρθρο αντικατάστασης γυαλιού για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το σπασμένο γυαλί και τη διαδικασία επισκευής.

Πώς μπορώ να ξέρω αν χρειάζομαι την επισκευή LCD ή όχι?

Αν η πραγματική οθόνη του τηλεφώνου λευκή, ή έχει κάποια νεκρά pixels τότε θα πάμε να χρειαστεί να επιλέξετε την οθόνη LCD και επιλογή Glass όπως η οθόνη LCD έχει υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη. Ακόμα δεν είμαι σίγουρος; Στείλτε μια φωτογραφία της τρέχουσας κατάστασης του τηλεφώνου ενώ είναι ενεργοποιημένη στο support@my-iphone.eu και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το διαγνώσουμε.

Το γυαλί στο iPhone μου είναι εντελώς κατεστραμμένο και σπασμένο είναι η υπηρεσία αντικατάστασης γυαλιού ότι χρειάζομαι?

Ναι, η υπηρεσία αντικατάστασης γυαλιού θα αντικαταστήσει ολόκληρη το γυάλινη πρόσοψη, οπότε η έκταση της βλάβης στο προηγούμενο γυαλί δεν έχει σημασία.

Αν δεν βρείτε την απάντηση που ψάχνετε μην διστάσετε να κάνετε κλικ

Επικοινωνήστε μαζί μας