Αγοράστε ένα τηλέφωνο

Περιηγηθείτε στην επιλογή των εξειδικευμένων ανακαινισμένων κινητών τηλεφώνων και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει … και τον προϋπολογισμό σας.

Πουλήστε το Μεταχειρισμένο τηλέφωνό σας

Με το service-iphone Store Τώρα έχετε ένα μέρος όπου μπορείτε πραγματικά να πάρετε μετρητά για το παλιό σας τηλέφωνο – Πάρτε μετρητά επί τόπου.

Προσωρινά δεν αγοράζουμε συσκευές

Ανταλλαγή του τηλεφώνου σας

Εάν το τηλέφωνό σας είναι ξεπερασμένο, αντάλλαξε το.Εάν το τηλέφωνό σας είναι πολύ περίπλοκο, αντάλλαξε το. Με το εμπορικό πρόγραμμα service-iphone, οι επιλογές είναι δικές σας.

Αγορά, Πώληση,Ανταλλαγή

Δεν θέλετε να διορθώσετε το τηλέφωνό σας; Απλά θέλετε το τελευταίο μοντέλο; Αγοράστε. Πουλήστε.

mobile-phone-1595784_1280(1)

Έχετε ένα παλιο τηλεφώνου στο συρτάρι σας; Ένα παλιό tablet, e-reader ή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής που απλά αναλαμβάνει τον πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο σας; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να μετατρέψετε αυτές τις παλιές συσκευές σε μετρητά επί τόπου!

Προσωρινά δεν αγοράζουμε συσκευές

 

 

Φέρτε μας την παλιά έξυπνη συσκευή σας και θα την αγοράσουμε με μετρητά επί τόπου. Όταν λάβουμε αυτές τις χρησιμοποιούμενες συσκευές, η ομάδα επισκευών εμπειρογνωμόνων μας θα τα ανακαινίσει σε νέα ποιότητα, χρησιμοποιώντας εξαρτήματα OEM.

0 +

Συσκευές που έχουν αγοραστεί

0 %

Ευχαριστημένοι πελάτες

0 K

Ευχαριστημένοι πελάτες
Γρήγορη Πληρωμή

Πληρωθείτε γρήγορα όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές για το κινητό ή στη συσκευή σας!

Θα σας πληρώσουμε εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του κινητού τηλεφώνου, του tablet, του smartwatch ή του εργαλείου παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης. .

Κλείδωμα τιμής ημέρας 10 ημερών

Κλείδωμα της τιμής του τηλεφώνου ή της συσκευής σας για 10 ημέρες!

Οι τιμές των κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών υποτιμούν φυσικά την πάροδο του χρόνου (ειδικά γύρω από την κυκλοφορία των φανταστικών νέων Samsung ή iPhones). Η λύση μας είναι ένα κλείδωμα τιμής my-iphone 10 ημερών. Αυτό διασφαλίζει ότι θα κερδίσετε την αναγραφόμενη αξία της συσκευής σας, εφόσον την λάβουμε εντός 30 ημερών.

Δεν υπάρχει κίνδυνος

Η πώληση του κινητού τηλεφώνου ή της συσκευής σας στο my-iphone είναι χωρίς κινδύνους.

Όπως σε κάθε άλλη καλή σχέση, αισθανόμαστε ότι η τιμιότητα είναι η καλύτερη πολιτική. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν βλέπουμε με την αξία του στοιχείου που στέλνετε σε εμάς, ζητήστε το ξανά χωρίς κόστος για εσάς.