Που Πωλούν Μεταχειρισμένα τηλέφωνα μόνο μετρητά: Και με λίγα χτυπήματα

Που Πωλούν Μεταχειρισμένα τηλέφωνα μόνο μετρητά: Και με λίγα χτυπήματα

Έτσι είστε έτοιμοι να παραγγείλετε ένα ολοκαίνουργιο Smartphone από οποιοδήποτε από τα κορυφαία καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου; Αν δεν ήταν ένα δώρο από έναν πλησιέστερο και αγαπητό σας ή είστε πολύ ιδιαίτερος για τη διατήρηση των παλιών σας συσκευών, θα θέλατε να απαλλαγείτε από το παλιό. Λοιπόν, τώρα μπορείτε πραγματικά να το πουλήσετε online για κάποια επιπλέον μετρητά, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε ένα νέο τηλέφωνο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε για να πουλήσετε το Smartphone σας online.

Πόσα μετρητά μπορείτε να πάρετε με την πώληση του παλιού σας τηλεφώνου;
Η τιμή ενός χρησιμοποιούμενου Smartphone εξαρτάται από την τρέχουσα κατάσταση του gadget. 
Εάν η οθόνη του παλιού σας Smartphone έχει ραγίσει ή η μπαταρία έχει φτάσει στο τέλος της ζωής
της, δεν θα πάρετε μια καλή τιμή από τον αγοραστή. Τα premium τηλέφωνα που βρίσκονται σε πλήρη
κατάσταση λειτουργίας θα σας φέρουμε περίπου 300€ ή υψηλότερα. Ακόμη και αν προσπαθείτε να 
πουλήσετε ένα αρκετά παλιό μοντέλο Smartphone, μπορείτε να πάρετε μια καλή τιμή αν μπορείτε να
το πάρετε στο σωστό κατάστημα.
Πόσα μετρητά μπορείτε να πάρετε για ένα έξυπνο Smartphone;

Εάν το Smartphone σας έχει ορατά σημάδια φθοράς ή σπασμένη οθόνη φαίνεται απαίσια , δεν μπορείτε να πάρετε μια καλή συμφωνία σε όλες αυτές τις premium περιοχές  που έρχονται με προσοδοφόρα εμπορικές προσφορές. Ωστόσο, αν μπορείτε να βρείτε ένα καλό κατάστημα επισκευής Smartphone κοντά, μπορεί να αγοράσει το τηλέφωνό σας για μια καλή τιμή. Γιατί; Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτές οι εταιρείες επισκευάζουν τα τηλέφωνα και πωλούν τα τηλέφωνα σε ακόμη καλύτερη τιμή.

Η αγορά γύρω σας βοηθάει

Το shopping around βοηθά καθώς ο χώρος των καταστημάτων έχει αυξηθεί με το χρόνο και οι παλιοί αντιπρόσωποι τηλεφώνου θέλουν πραγματικά να χτυπήσουν ο ένας τον άλλο με ανταγωνιστικές προσφορές για τους παλιούς πωλητές Smartphone. Λάβετε υπόψη ότι οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τρέχουσα κατάσταση του τηλεφώνου σας.  Mπορείτε να συγκρίνετε τις προσφορές διαφόρων αγοραστών και εμπόρων λιανικής πώλησης για να πάρετε την καλύτερη προσφορά.

Σχεδιάστε το μπροστά

Οι τάσεις της αγοράς δείχνουν ότι οι περισσότεροι χρήστες Smartphone κοιτάζουν να πουλήσουν τα τηλέφωνά τους μετά από περίπου δεκαοκτώ μήνες. Έτσι, έχετε ένα χρόνο και έξι μήνες για να αποφασίσετε πώς θα πουλήσετε το τηλέφωνό σας και σε ποιον. Είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα να πουλήσετε το Smartphone σας πριν από τα Χριστούγεννα, καθώς υπάρχουν πολλοί αγοραστές που αναζητούν τα χρησιμοποιημένα προϊόντα Smartphone γύρω από αυτό το διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά για το Service iphone

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που παρέχει γρήγορες, εγγυημένες επισκευές για όλες τις φορητές σας συσκευές.

1.Νέα Ιωνία

Ελευθερίου Βενιζέλου 76,Νεα Ιωνία 14231

210 2790900
support@service-iphone.eu

Ωράριο καταστήματος
Δευτέρα 10 :00 - 17:30 Τρίτη 10 :00 - 20:30 Τετάρτη 10 :00 - 17:30 10:00 - 20:30 Πέμπτη 10:00 - 20:30 Παρασκευή 10:00 - 20:30 Σαββάτο - 10:00 - 15:30