Απώλεια τηλεφωνικών αντιμέτρων

Απώλεια τηλεφωνικών αντιμέτρων

Τα smartphone έχουν γίνει ο βασικός άξονας στη ζωή μας και αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα εάν χάσουμε τα κινητά μας. Η προστασία τόσο του τηλεφώνου μας όσο και του περιεχομένου του πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και ορισμένα σημαντικά βήματα δίνονται παρακάτω.

Τι πρέπει να κάνετε προτού χάσετε το τηλέφωνό σας

Η ρύθμιση εκ των προτέρων προστατευτικών μέτρων για την εξασφάλιση ελάχιστων ζημιών είναι καλή ιδέα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματοποιήσει λήψη και ενεργοποίηση της Διαχείρισης συσκευής Android στο τηλέφωνό σας εάν χρησιμοποιείτε smartphone με Android. Ωστόσο, εάν διαθέτετε iPhone της Apple, θα πρέπει να πάτε για την εφαρμογή Εύρεση του iPhone μου που μπορεί να είναι χρήσιμη.

Άμεσες απαντήσεις μετά την απώλεια του τηλεφώνου σας
  • Σήμερα, έχει γίνει συνηθισμένο για τους κατασκευαστές smartphone να συμπεριλαμβάνουν εφαρμογές ασφαλείας στα τηλέφωνα. Συνιστάται ανεπιφύλακτα να τα ενεργοποιήσετε κατά τη ρύθμιση της νέας σας συσκευής. Στο iOS, αναζητήστε το iCloud ενώ οι χρήστες Android πρέπει να ρίξουν μια ματιά στις Ρυθμίσεις Google.
  • Το χαμένο τηλέφωνό σας πρέπει να έχει κάποιο είδος ελέγχου ασφαλείας στην οθόνη κλειδώματος, όπως ένα κλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων ή έναν κωδικό PIN. Αν και εύθραυστα, χρησιμεύουν ως το αρχικό επίπεδο άμυνας εναντίον ατόμων snoopy.

  • Βεβαιωθείτε ότι στην οθόνη κλειδώματος εμφανίζεται κάποια λεπτομέρεια επαφής έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που κάποιος βρει το χαμένο τηλέφωνό σας και επιθυμεί να το επιστρέψει.

Παρακολουθήστε και διαγράψτε τη συσκευή σας από απόσταση

Εάν χάσετε ένα τηλέφωνο στα χέρια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική συσκευή για πρόσβαση σε εφαρμογές από το Διαδίκτυο που σας παρέχουν την επιλογή είτε να κλειδώσετε το τηλέφωνό σας από απόσταση είτε να διαγράψετε εντελώς τα περιεχόμενα. Μπορείτε ακόμη και να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε πρόσβαση στις εγκατεστημένες εφαρμογές στο τηλέφωνό σας ή να ακυρώσετε τυχόν υπάρχοντες τρόπους πληρωμής για κινητά.

Θέματα ασφάλειας

Σε περίπτωση που δεν έχετε ενεργοποιήσει τέτοιες εφαρμογές στο τηλέφωνό σας, ενδέχεται να βρεθείτε σε πρόβλημα. Η διατήρηση των δεδομένων στο χαμένο τηλέφωνό σας πρέπει να είναι εύκολη χάρη στις κλειδαριές μοτίβων, τους αριθμούς PIN και τις κλειδαριές δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά ίσως χρειαστεί να υπομείνετε έναν δύσκολο χρόνο στον εντοπισμό του ακουστικού σας.

  • Αξίζει να ελέγξετε το χρονοδιάγραμμά σας εάν έχετε ενεργοποιήσει το ιστορικό τοποθεσίας στους Χάρτες Google. Ωστόσο, αυτή δεν είναι πάντα μια απίστευτη λύση.
  • Ελάτε σε επαφή με την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας σας και μπορούν να αποκλείσουν τυχόν εξερχόμενες κλήσεις από τη συσκευή.
  • Εάν υποψιάζεστε ότι το τηλέφωνό σας έχει κλαπεί, μην διστάσετε να υποβάλετε αναφορά αστυνομίας.

Στέκομαι τυχερός

Εάν η τύχη είναι στο πλευρό σας, τότε οι πιθανότητες είναι ότι το άτομο που βρήκε το χαμένο τηλέφωνό σας μπορεί να το είχε κρατήσει ασφαλές, αλλά δεν είχε τρόπο να επικοινωνήσει μαζί σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να καλέσετε πρώτα το τηλέφωνό σας και να ελπίζετε ότι κάποιος από την άλλη άκρη θα πάρει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά για το Service iphone

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που παρέχει γρήγορες, εγγυημένες επισκευές για όλες τις φορητές σας συσκευές.

1.Νέα Ιωνία

Ελευθερίου Βενιζέλου 76,Νεα Ιωνία 14231

210 2790900
support@service-iphone.eu

Ωράριο καταστήματος
Δευτέρα 10 :00 - 17:30 Τρίτη 10 :00 - 20:30 Τετάρτη 10 :00 - 17:30 10:00 - 20:30 Πέμπτη 10:00 - 20:30 Παρασκευή 10:00 - 20:30 Σαββάτο - 10:00 - 15:30