Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας στο iPhone.

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας στο iPhone.

Ενώ η τεχνολογία είναι εκπληκτική, όλοι γνωρίζουμε ότι μερικές φορές μας αποτυγχάνει. Οι περισσότεροι άνθρωποι βρισκόταν εκεί όπου ο υπολογιστής ή το κινητό σας είτε σπάσει είτε συντρίβεται, και μένουν να κλάψουν στο μαξιλάρι τους τη νύχτα γιατί έχουν χάσει όλες τις σημαντικές επαφές τους, τις συναισθηματικές εικόνες και πολλά άλλα. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ενός iPhone σας είναι εξίσου σημαντική με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή σας, ίσως ακόμα πιο σημαντική καθώς τίθεται σε περισσότερες καταστάσεις την ημέρα, όπου όλες οι πληροφορίες σας θα μπορούσαν να χαθούν. Λοιπόν, πώς δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας για να βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν σας συμβεί; Υπάρχουν μερικά απλά βήματα που θα σας κρατήσουν ασφαλή από οποιαδήποτε απογοητευτική κατάσταση.

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ενός iPhone είναι εύκολη! Μπορούμε να ευχαριστήσουμε την Apple γι ‘αυτό. Έχουν βεβαιωθεί ότι θα εξορθολογίσουν τη διαδικασία με τρόπο που κανείς μπορεί να το κάνει. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του iPhone σας θα κρατήσει τα δεδομένα, τις επαφές σας, τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες εφαρμογών σας ασφαλή και υγιή και προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή.

Εδώ είναι τα πέντε εύκολα βήματα:
  • Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη σε δίκτυο Wi-Fi.

  • Βρείτε τις ρυθμίσεις σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “iCloud”.

  • Κάντε κλικ στο “Backup”.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή “Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα”.

  • Για να ελέγξετε ξανά ότι ολοκληρώθηκε, κάντε κλικ στην επιλογή “Ρυθμίσεις”> “iCloud”> “Αποθήκευση”> “Διαχείριση αποθήκευσης” και επιλέξτε τη συσκευή σας.

Με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του κινητού σας τηλεφώνου στο iCloud, ουσιαστικά αντιγράφετε όλες τις πληροφορίες σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οποιαδήποτε άλλη συσκευή, αρκεί να έχετε τις πληροφορίες σύνδεσης. Μόλις το ρυθμίσετε, το τηλέφωνό σας θα συγχρονίσει αυτόματα όλες τις πληροφορίες στο iCloud σας όταν είστε συνδεδεμένοι στο wifi και θα δημιουργείτε συνεχώς αντίγραφα ασφαλείας για το iPhone σας. Αν το τηλέφωνο σπάσει, μπορείτε τώρα να έχετε πρόσβαση σε όλες αυτές τις πληροφορίες από τον υπολογιστή σας. Αν έχετε ένα νέο iPhone, θα μπορείτε επίσης να ανοίξετε το iCloud στη συσκευή σας και να αντιγράψετε όλες τις προηγούμενες πληροφορίες στο νέο σας τηλέφωνο.

Η Apple το κάνει τόσο εύκολο που δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας για το iPhone σας! Θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας αργότερα όταν το ρίξετε σε λίγο νερό και συνεχίστε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σας την επόμενη μέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά για το Service iphone

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που παρέχει γρήγορες, εγγυημένες επισκευές για όλες τις φορητές σας συσκευές.

1.Νέα Ιωνία

Ελευθερίου Βενιζέλου 76,Νεα Ιωνία 14231

210 2790900
support@service-iphone.eu

Ωράριο καταστήματος
Δευτέρα 10 :00 - 17:30 Τρίτη 10 :00 - 20:30 Τετάρτη 10 :00 - 17:30 10:00 - 20:30 Πέμπτη 10:00 - 20:30 Παρασκευή 10:00 - 20:30 Σαββάτο - 10:00 - 15:30