Οκτώ συμβουλές για την προστασία της οθόνης σας,σε Android και ios

Οκτώ συμβουλές για την προστασία της οθόνης σας,σε Android και ios

Τα smartphones με οθόνη αφής είναι κατασκευασμένα για να αντιστέκονται στις γρατζουνιές και είναι αρκετά ανθεκτικά για να χάνουν την κανονική φθορά. Αλλά αυτές οι μεγάλες οθόνες είναι επίσης επιρρεπείς σε ζημιές. Αν έχετε τηλέφωνο Android ή tablet και επιθυμείτε να προστατεύσετε την οθόνη του Android, ακολουθήστε μερικές χρήσιμες συμβουλές για εσάς.Σκεφτείτε το μέσο της αφής

1. Σκεφτείτε το μέσο της αφής

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το σωστό μέσο για να χειριστείτε την οθόνη. Χρησιμοποιήστε μόνο τα δάχτυλά σας και τη γραφίδα. Ενώ ορισμένες συσκευές ενδέχεται να επιτρέπουν τη χρήση μολυβιών σε οθόνες αφής, οι περισσότερες οθόνες Android δεν θα πρέπει να υπόκεινται σε άλλα μέσα.


2.Αποφύγετε το‘old tap’

Δεν χρειάζεται να αγγίξετε το τηλέφωνο όταν σταματήσει να λειτουργεί. Η μέθοδος είναι τόσο ξεπερασμένη όσο τα gadget που την χρειάζονταν. Οι οθόνες Smartphone και Android δεν χρειάζονται καμία ειδική επέμβαση για την λειτουργία τους. Συμβουλευτείτε έναν ειδικό επισκευής.

3.Όταν υπάρχει υπερβολικό φως του ήλιου

Ενώ το ηλιακό φως δεν μπορεί να κάψει την οθόνη απότομα, δεν πρέπει εσείς να εκθέτετε την οθόνη σας σε εκτεταμένο φως του ήλιου. Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην ευαισθησία της οθόνης.

4. Ηλεκτρικά φορτισμένα αντικείμενα

Η ξαφνική ροή ηλεκτρισμού μεταξύ δύο συσκευών μπορεί να διακόψει τις λειτουργίες για λίγο καιρό. Μην τοποθετείτε το smartphone κοντά σε μια ηλεκτρικά φορτισμένη συσκευή. Μια ξαφνική άνοδος στο ηλεκτροστατικό φορτίο μπορεί να είναι επιζήμια για την οθόνη του Android.

5. Σταθερή λειτουργία

Αυτό είναι ένα μάλλον αχρησιμοποίητο άκρο. Δεν πρέπει να αφήνετε το τηλέφωνο αδρανές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν το gadget παραμείνει αδρανές, η οθόνη ενδέχεται να υποστεί εσωτερική καύση. Ένα χρονικό όριο κλειδώματος οθόνης που ενεργοποιεί την οθόνη μετά από μια περίοδο αδράνειας μπορεί να σας βοηθήσει.

6. Προσεκτικός καθαρισμός

Μην χρησιμοποιείτε ποτέ απορρυπαντικό για να καθαρίσετε την οθόνη του Android. Οι περισσότερες οθόνες smartphone δεν είναι συμβατές με καθημερινές λύσεις σαπουνιού. Χρησιμοποιήστε ένα πανί καθαρισμού γυαλιών για να καθαρίσετε απαλά την οθόνη. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια λύση, χρησιμοποιήστε αυτές που είναι προσαρμοσμένες για οθόνες smartphone.

7. Προστατευτικά οθόνης

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν την αποτελεσματικότητα και την αναγκαιότητα των προστατευτικών οθόνης. Είναι διαθέσιμα για την αποφυγή μιας αντικατάστασης οθόνης Android και θα πρέπει να είστε αρκετά έξυπνοι για να την τοποθετήσετε νωρίς. Ενώ τα προστατευτικά οθόνης είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία από ποιότητες, τα προστατευτικά γυαλιού με συγκόλληση είναι οι καλύτερες αντιστάσεις ρωγμών.

8. Καλύμματα τηλεφώνων

Η χρήση καλής κάλυψης μπορεί να αποδειχθεί ζωτικής σημασίας για το smartphone. Εάν ρίχνετε συχνά το τηλέφωνο, χρησιμοποιήστε καλύμματα που προστατεύουν και τις δύο όψεις του τηλεφώνου. Αυτά τα καλύμματα είναι γενικά γνωστά ως καλύμματα flip και προσφέρουν ανώτερη προστασία σε οθόνες Android.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά για το Service iphone

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που παρέχει γρήγορες, εγγυημένες επισκευές για όλες τις φορητές σας συσκευές.

1.Νέα Ιωνία

Ελευθερίου Βενιζέλου 76,Νεα Ιωνία 14231

210 2790900
support@service-iphone.eu

Ωράριο καταστήματος
Δευτέρα 10 :00 - 17:30 Τρίτη 10 :00 - 20:30 Τετάρτη 10 :00 - 17:30 10:00 - 20:30 Πέμπτη 10:00 - 20:30 Παρασκευή 10:00 - 20:30 Σαββάτο - 10:00 - 15:30