6 Συμβουλές για Καλύτερες Φωτογραφίες με το Smartphone σας.

6 Συμβουλές για Καλύτερες Φωτογραφίες με το Smartphone σας.

Οι καλύτερες φωτογραφίες δεν έχουν καμία σχέση με το φίλτρο που επιλέγετε. Ξεκινούν με ένα υπέροχο πρωτότυπο αρχείο εικόνας. Πώς μπορείτε να ανυψώσετε το παιχνίδι Instagram; Δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές κάμερας smartphone:

Ενεργοποιήστε τις Γραμμές Πλέγματος.

Πως? Σε ένα iPhone, μεταβείτε στις γενικές ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Φωτογραφία & Κάμερα” και στη συνέχεια ενεργοποιήστε την επιλογή “πλέγμα”. Σε ένα Android, θα θέλετε να μεταβείτε στην εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής και να επιλέξετε τις ρυθμίσεις εκεί για να μετακινηθείτε προς τα κάτω και να βρείτε τις επιλογές “γραμμές πλέγματος” για να την ενεργοποιήσετε. Οι γραμμές πλέγματος κάμερας κατασκευάζονται συνήθως βάσει του νόμου των τρίτων, με δύο γραμμές οριζόντια και δύο κάθετες σε όλη την οθόνη. Θα διαιρέσει οποιαδήποτε εικόνα τραβάτε σε εννέα μέρη. Η ιδέα εδώ είναι ότι αν μπορείτε να συγκεντρώσετε σημεία ενδιαφέροντος στα σημεία που διασταυρώνονται ή κατά μήκος των γραμμών, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε μια εικόνα με άμεση οπτική έκκληση.

Χρησιμοποιήστε Καλύτερο Φωτισμό.

Ο φωτισμός είναι πάντα ένα βασικό στοιχείο μιάς καλής λήψης, αλλά αυτό ισχύει ιδιαίτερα με την κάμερα smartphone σας, η οποία δεν έχει τη δυνατότητα να φιλτράρει το έντονο φως ή να ισορροπήσει τα επίπεδα. Ενδέχεται να μην έχετε τη δυνατότητα να εστιάσετε στο μέρος της εικόνας που θέλετε να τραβήξετε αν ο φωτισμός σας είναι σβηστός. Αποφύγετε να έχετε τη μεγαλύτερη φωτεινή πηγή ακριβώς πίσω από το ποιος ή τι φωτογραφίζετε και αν οι άνθρωποι στέκονται μπροστά σε ένα παράθυρο, σκεφτείτε να κλείσετε τις κουρτίνες ή τα περσίδες. Ο καλύτερος φωτισμός θα προέλθει από την πλευρά ή θα είναι φιλτραρισμένος ομοιόμορφα από διαφορετικές γωνίες.

Πατήστε για εστίαση.

Κάθε κάμερα smartphone σας επιτρέπει να ορίσετε το σημείο εστίασής σας αγγίζοντας το στην οθόνη σας. Εάν έχετε τραβήξει ποτέ μια φωτογραφία σε μια περιοχή με τεράστια αντίθεση στον φωτισμό, ίσως έχετε ανακαλύψει αυτό για τον εαυτό σας. Πατήστε στη σκοτεινή περιοχή και η εικόνα θα αλλάξει για να δείτε τα πράγματα σε αυτή τη σκοτεινή περιοχή, παρόλο που τα φωτεινά τμήματα της εικόνας θα εκτεθούν υπερβολικά. Αγγίξτε το φωτεινό τμήμα και οι σκιές θα είναι πολύ σκοτεινές για να δείτε ακόμα.

Αποφύγετε το ψηφιακό ζουμ.

Ο μικροσκοπικός φακός της κάμερας smartphone σας δεν κάνει ζουμ. Για να δημιουργήσετε το εφέ “ζουμ”, η εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής απλά μεγεθύνει την περιοχή που θέλετε να μεγεθύνετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό μειώνει σημαντικά την ποιότητα της εικόνας σας. Αντί να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ζουμ, πλησιάστε το αντικείμενο όσο το  δυνατόν κοντά.

Αποκτήστε προσάρτημα φακού Smartphone.

Καταργήστε τους περιορισμούς της φωτογραφικής μηχανής του smartphone σας με ένα συνημμένο. Αυτά συνδέονται μαγνητικά και μπορούν να απενεργοποιηθούν εύκολα ή να αφαιρεθούν. Ωστόσο, μπορούν επίσης να κάνουν μεγάλη διαφορά σε αυτό που μπορείτε να κάνετε στο τηλέφωνό σας με εικόνες. Οι φακοί ευρείας γωνίας μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα πανέμορφο πανόραμα ή μπορείτε να πάρετε αποτελεσματικά μικροκάναλα και να μεγεθύνετε καλύτερα με έναν εξαιρετικά μεγεθυντικό φακό.

Λήψη άλλης εφαρμογής φωτογραφικής μηχανής.

Αυτό είναι σωστό, δεν χρειάζεται να περιορίζεστε στην εφαρμογή που συνοδεύει το τηλέφωνό σας. Υπάρχουν και άλλες επιλογές και προγράμματα app , τα οποία μπορεί να παρέχουν καλύτερες επιλογές φιλτραρίσματος και εστίασης. Σκεφτείτε να δοκιμάσετε τη φωτογραφική μηχανή ProShot ή VCSO.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά για το Service iphone

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που παρέχει γρήγορες, εγγυημένες επισκευές για όλες τις φορητές σας συσκευές.

1.Νέα Ιωνία

Ελευθερίου Βενιζέλου 76,Νεα Ιωνία 14231

210 2790900
support@service-iphone.eu

Ωράριο καταστήματος
Δευτέρα 10 :00 - 17:30 Τρίτη 10 :00 - 20:30 Τετάρτη 10 :00 - 17:30 10:00 - 20:30 Πέμπτη 10:00 - 20:30 Παρασκευή 10:00 - 20:30 Σαββάτο - 10:00 - 15:30